• Aantrekkelijk
      alternatief

Met dalende beurskoersen en rentes kan een recreatiewoning met huurgarantie een aantrekkelijk alternatief zijn voor aandelen of obligaties.

Bij een huurgarantie ontvangt u gedurende de looptijd van de huurgarantieovereenkomst een vast bedrag per jaar voor het beschikbaar stellen voor de verhuur van uw recreatiebungalow. Omdat de garantiegever in de meeste gevallen het volledige exploitatierisico van de woning van de eigenaar overneemt, wordt eigen gebruik en zeggenschap in de vergadering van de vereniging van eigenaren beknot.

Woningen met huurgarantie

Woningen met een huurgarantie zijn te vinden op een aantal parken van Landal GreenParks. Bekijk per park het overzicht van de woningen met huurgarantie. 

Deze huurgarantie wordt door Landal GreenParks of andere bevoegden, zoals de projectontwikkelaar, aan de eigenaren voldaan. Ook de looptijd van de garantietermijn kan per park verschillen. Er zijn zowel bestaande parken als nieuwbouwprojecten waarvan een huurgarantie wordt afgegeven.

Heeft u vragen?

Indien u naar aanleiding van deze informatie vragen heeft kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact

Veel gestelde vragen

Kijk of het antwoord in de veelgestelde vragen staat. Bekijk ook de top 10.

Kies een rubriek

Bekijk de vragen in: Parken & Campings, Reserveren & Betalen, Aankomst & Verblijf.