Mijn favorieten

Landal Kaatsheuvel

 

Dit prachtige project is inmiddels uitverkocht.
Bent u op zoek naar een investering in recreatievastgoed? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken (088-2059777 / makelaardij@landal.nl)

 

Midden in het Hart van Brabant waar eeuwenlang schoenmakers, textielarbeiders en andere ambachtslui het beeld bepaalden is anno 2017 een uiterst veelzijdige recreatieve regio ontstaan. Attractiepark De Efteling is in de regio het internationaal befaamd middelpunt. Maar er is méér. Dit nieuwe luxueuze recreatiepark grenst aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Steeds meer rustzoekers, cultuurliefhebbers én families op zoek naar vermaak voelen zich thuis in het bourgondische Hart van Brabant. 

Via onderstaande 'vogelvlucht' krijgt u een goede indruk van de locatie en omgeving.Architectuur recreatiewoningen
Met De Efteling zo dichtbij, is het niet verwonderlijk dat Anton Pieck als inspiratiebron diende voor het ontwerp van Landal Kaatsheuvel. Het resultaat: een plezierige combinatie van romantische ‘droomarchitectuur’ in een meer eigentijdse invulling. De architectuur van de woningen refereert aan de streek en een nostalgisch, ‘dorps’ gevoel. De woningen zijn – geheel in lijn met de visie van Landal GreenParks – duurzaam uitgevoerd en onder andere voorzien van zonnepanelen. Het park is Green Key Gold gecertificeerd. 

De recreatiewoningen
De recreatiewoningen op Landal Kaatsheuvel variëren in grootte en uitvoering. Hierdoor vindt zowel jong als oud hier een heerlijke plek. Van romantisch samenzijn tot gezellig erop uit trekken met de gehele familie, elke woning dient zijn eigen doelgroep. 

Comfort recreatiewoning - 8 personen UITVERKOCHT


De perfecte basis voor een ontspannen vakantie: in de woningen met een Comfort-label vindt elke gast de rust en de ruimte om optimaal te kunnen genieten.

Prijzen vanaf € 311.500 v.o.n. exclusief btw. 

Luxe recreatiewoning - 4, 6, 8, 10 of 12 personen UITVERKOCHT


Ontspannen in de sauna, baden in het weldadige licht van de sunshower, genieten van de avondzon op de veranda. De luxe woningen zijn geënt op de Comfort-uitvoering, maar bieden nét dat beetje meer voor gasten die houden van luxe en wellness.


Kinder-recreatiewoning - 6 personen  UITVERKOCHT


Van het kleurbord op de slaapkamerdeur tot een ruime veranda waarop het heerlijk spelen is, ook bij wat minder weer. De kinderwoningen zijn er om het ook de jonge gasten naar hun zin te maken. Het resultaat: een veilige, comfortabele recreatiewoning voor de gehele familie.

Prijzen vanaf € 265.500,00 v.o.n. exclusief btw. 

Nieuwsgierig geworden naar de ligging van de woningen? Bekijk hier de plattegrond.

Vraag voor meer informatie m.bt. de rendementsprognose, eigen gebruik mogelijkheden e.d. de uitgebreide informatiebrochure aan via makelaardij@landal.nl

Nergens omkijken naar
U investeert in een recreatiewoning en als eigenaar sluit u een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Landal GreenParks. Het rendement van uw woning hangt nauw samen met de huuropbrengsten welke per pool worden verdeeld onder de eigenaren. 

Meer informatie
Voor meer informatie of een uitgebreide informatiebrochure kunt u contact opnemen met één van onze makelaars via tel. +31 (0)88 - 205 97 77, makelaardij@landal.nl