Mijn favorieten

Landal Bad Boltenhagen

In het plaatsje Klütz, op slechts 3 kilometer afstand van één van de mooiste stranden aan de Oostzee wordt geheel nieuw vakantiepark ontwikkelt. Met name het Oostzeegebied wint jaarlijks aan populariteit en dan met name de omgeving rondom de historische badplaats Boltenhagen. Er is dan ook een groeiende behoefte aan hoogwaardige recreatiewoningen voor de verhuur. Het unieke park met vrijstaande recreatiewoningen en luxe appartementen heeft haar centrale voorzieningen als receptie, restaurant en speelhal ondergebracht in een historisch gebouw.

Bekijk het nieuwe park alvast in de 360 graden video
De recreatiewoningen
De recreatiewoningen, die in architectuur en positionering perfect aansluiten, vloeien samen met het landschap en de directe omgeving. De variatie in typologie, het materiaalgebruik en de luxe uitrusting van de recreatiewoningen bieden vele keuze mogelijkheden voor iedere geïnteresseerde. De recreatiewoningen worden door turn-key opgeleverd, dus volledig ingericht en verhuurgereed bij oplevering. In de recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en duurzaamheid verwerkt. Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin het landelijke, streekeigen karakter terugkomt.


Comfort recreatiewoning - 4, 6 of 8 personen

De perfecte basis voor een ontspannen vakantie: in de woningen met een Comfort-label vindt elke gast de rust en de ruimte om optimaal te kunnen genieten.
Prijzen vanaf € 224.000,- v.o.n. exclusief BTW en inventaris

Luxe recreatiewoning - 4, 6, of 8 personen
Met de comfortwoning als uitgangsbasis, is de luxe recreatiewoning extra uitgerust met een badkamer-en-suite bij de slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping bevindt zich een “Home Spa’’, de badkamer met whirlpool, sauna, extra brede wastafel, inloopdouche en toilet.
Prijzen vanaf € 247.000,- v.o.n. exclusief BTW en inventaris

Wellness recreatiewoning -  6 personen
De ultieme “private wellness” beleving is gevonden in de 6-persoons Wellness woning, het predicaat luxe in de overtreffende trap, welke slechts in een beperkt aantal wordt gerealiseerd. Iedere slaapkamer heeft een volledig uitgeruste eigen badkamer met douche of ligbad en toilet. En wat te denken van de in de tuin te realiseren “Home Spa & Wellness lodge” voorzien van een buitensauna, koud water douche, hottub en lounge set…
Prijzen vanaf € 332.000,- v.o.n. exclusief BTW en inventaris

Extra luxe recreatiewoning – 8 personen
De indeling, de inrichting en het uitrustingsniveau biedt aan vrijwel elke gast maximaal vakantiegenot. De woning heeft als extra een derde badkamer en er is standaard in de berging een wasmachine en droger opgesteld. Aan de voorgevel wordt de buitenbeleving extra vergroot door twee dubbele terrasdeuren en de geplaatste veranda, waar ook op minder mooie dagen heerlijk genoten kan worden van de heilzame Oostzee lucht.
Prijzen vanaf € 391.000,- v.o.n. exclusief BTW en inventaris

Nergens omkijken naar
U investeert in een recreatiewoning en als eigenaar sluit u een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Landal GreenParks. Het rendement van uw woning hangt nauw samen met de huuropbrengsten welke per pool worden verdeeld onder de eigenaren.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze makelaars via tel. +31 (0)88 - 205 97 77, makelaardij@landal.nl.

Landal Bad Boltenhagen

Interessante toeristische regio in Duitsland!