Nieuwbouwprojecten

Landal Grotelsche Heide te Bakel (Noord-Brabant)

Welkom op Landal Grotelsche Heide. Een uniek project in het Brabantse Bakel. Deze duurzame 4, 6 en 8 persoonswoningen beschikken over veel luxe en comfort met o.a. eigen laadpaal en zonnepanelen. Uiteraard zijn deze woningen gasloos. Er worden 136 woningen gebouwd met oog voor de toekomst. Vanuit het park geniet u van de prachtige Grotelsche Heide.

 

Landal Aelderholt te Aalden (Drenthe)

Uitbreiding van een reeds bestaand succesvol Landal park met 60 nieuwe woningen. Met deze uitbreiding kan nog beter aan de vraag van de gasten voldaan worden.

Nog enkele woningen beschikbaar.

Landal Sprengerheide te Epe (Gelderland)

Op een unieke locatie aan de hoge Veluwe, in het rijke natuurgebied van Epe, ligt Landal Sprengerheide in Beuningen. Op deze unieke locatie, midden in de natuur, wordt een autovrij park met in totaal 104 riante boslodges gerealiseerd. Alle lodges worden ecologisch gebouwd en er zijn laadpalen aanwezig.

 

Landal Stroombroek te Braamt (Gelderland)

Uitbreiding van het reeds bestaande park met 21 luxe recreatiewoningen.

Landal Stroombroek is een gezellig recreatiepark met verschillende type accommodaties.
Gasten kunnen hier genieten van de veelzijdige omgeving van de achterhoek, zo zijn de stoere oerbossen, middeleeuwse dorpen en mysterieuze kastelen allen in deze regio gelegen.
Op het recreatiepark is een recreatieplas, overdekt zwembad, park shop en restaurant. Daarnaast is het heerlijk relaxen op het op het park gelegen wellnesscentrum ‘Palestra’.

Landal Olde Kottink te Beuningen (Overijssel)

Een oase van Rust!

Landal Olde Kottink is een natuurrijk vakantiepark midden in de natuur. Het park bestaat uit 66 duurzame recreatievilla’s welke opgaan in het groene landschap van Twente. Op het park komen o.a. wellness voorzieningen, een indoor speelparadijs en receptie. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers en voor kinderen is er ook genoeg in de omgeving te beleven. Kortom, Landal Olde Kottink biedt een ongekend fijn thuis voor een weekend weg of vakantie midden in de natuur.

Elke villa verspringt ten opzichte van elkaar voor een optimale natuurbeleving en privacy.

Landal De Rieverst te IJhorst (Overijssel)

De Rieverst ligt op een schitterende locatie tussen natuurgebieden de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit nieuwe park wordt met een optimale natuurbeleving gerealiseerd.

Vanuit de villa is het genieten van de beeldschone natuur en privacy. De woningen worden voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid.

Landal PUUR Exloo te Exloo (Drenthe)

Op dit prachtige luxe vakantiepark wordt de laatste fase gerealiseerd, het Weidebos.

Met royale 4- en 6-persoons villa’s met eigen wellness van topklasse een échte parel. En tevens de aller laatste mogelijkheid om uw eigen vakantievilla te bemachtigen op dit next level familieresort.

Rust, ruimte en luxe.
De vakantievilla’s op PUUR Exloo staan garant voor een exclusieve vakantiebeleving.

 

Landal Bude Coastal Resort te Bude (Cornwall – Verenigd Koninkrijk)

Investeren in een Landal park in Engeland!
Met de prachtige kustlijn van Cornwall en het platteland van Devon voor de deur krijgt u in dit luxe resort werkelijk het beste van beide.

In Bude Coastal Resort, vlakbij de kustplaats Bude in Cornwall, vindt u de één van de meest exclusieve vakantiewoningen in Cornwall. Prachtig ontworpen, heerlijk ruim, en voorzien van alle gemakken die u zich kunt voorstellen, deze nieuw gebouwde lodges zijn prachtig van binnen en van buiten.

Landal Dylan Coastal Resort te Laugharne (South Wales – Verenigd Koninkrijk)

Het park is gelegen in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.

De omgeving is beroemd om zijn lange uitgestrekte ongerepte gouden zandstranden, enkele zelfs de beste gezinsvriendelijke stranden, kustpaden en vogelspotting in Groot-Brittannië. Het is geen wonder dat Carmarthenshire zoveel kunstenaars, dichters en schrijvers heeft geïnspireerd, waaronder Dylan Thomas, die in het nabijgelegen oude stadje Laugharne aan de monding woonde.

 

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>