Landal De Rieverst

Open Dag

vrijdag 19 augustus t/m zaterdag 20 augustus 2022, 11:00uur - 16:00uur

Op vrijdag 19 augustus 2022 en zaterdag 20 augustus 2022 organiseren wij een Open dag op Landal De Rieverst. U bent van harte welkom om het park en de locatie te komen bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om uw vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Schrijf u in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Adres: Paviljoenweg 1, 7955 PR IJhorst

Landal De Rieverst

Paviljoenweg 1, IJhorst

  • 148 chique bosvilla’s in vijf verschillende typen op riante kavels
  • Voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid
  • Turn-key oplevering, compleet ingericht en gestyled, klaar voor de verhuur
  • 90 dagen eigen gebruik per jaar, waarvan 21 dagen in het hoogseizoen

Landal De Rieverst is gelegen in een driehoek van de natuurgebieden de Zwarte Dennen, Nationaal park Weerribben-Wieden en Nationaal park Dwingelderveld. Daarnaast zijn de diverse omliggende dorpen en steden ook zeker een bezoek waard! Op dit park komen 148 chique bosvilla’s in vijf verschillende typen die door Balk architects zijn ontworpen. De villa’s liggen verspreid over het park op zeer riante kavels met eigen parkeergelegenheid. Er worden boomstammen en ruige bosjes gebruikt om de erfgrenzen te weergegeven. Bij aankomst trekken de unieke villa’s op palen meteen de aandacht. Even verderop prijkt het centrumgebouw dat als het ware uit het landschap verrijst. 

Het centrumgebouw
Het centrumgebouw met indoorzwembad is de plek voor het halen van een kleine boodschap en te genieten van een lekker hapje en drankje. Het terras ligt op het zuiden en biedt een panoramisch uitzicht op het park. De kinderen spelen op het lagergelegen speelveld met waterpartij of in de indoorspeel- gelegenheid. 

Eén worden met de natuur
Langs de kronkelende paden met halfverharding, een bosbeekje en een open heideveld staan de chique bosvilla’s. Ze lijken werkelijk willekeurig uitgestrooid. Niets is minder waar. Uiterst zorgvuldig heeft elke villa een plek gekregen in de bestaande landschapsstructuur, zodat veel bomen behouden kunnen blijven. Tussen de riante kavels komen geen schuttingen, maar ontstaat t.z.t. een natuurlijke afscheiding. De bezoekers krijgen daardoor straks het beste van twee werelden; volop privacy en een ultiem natuurlijke beleving.

Verhuur, rendement en eigen gebruik
Wanneer u investeert in een recreatiewoning op Landal De Rieverst, kunt u rekenen op een goed rendement en volledige ontzorging. Op basis van de verhuurprognoses van Landal GreenParks en de jaarlijkse kosten, bestaat de mogelijkheid om een netto rendement vanaf 4,1% te realiseren.

Als eigenaar kunt u 90 dagen per jaar, waarvan 21 dagen in het hoogseizoen, gebruik maken van de eigen villa. 

Park video

Plattegrond

Park locatie

Paviljoenweg 1, 7955 PR IJhorst

Parkfoto's

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>