Landal PUUR Exloo – nieuwbouw

Verkoopdag

vrijdag 16 december 2022 t/m vrijdag 16 december 2022, 09:00uur - 16:00uur

Op vrijdag 16 december 2022 organiseren wij een verkoopdag op Landal PUUR Exloo. U bent van harte welkom om het park en de locatie te komen bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om uw vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Schrijf u in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Landal PUUR Exloo

Valtherweg 30, Exloo

  • Luxe, hoogwaardige vakantievilla’s in hartje Drenthe, in UNESCO natuurgebied
  • Op een schitterend resort met weergaloze vergezichten, laastste fase
  • Een waardevolle, maar vooral waardevaste investering 
  • Start bouw in 2022

Op Landal PUUR Exloo bieden wij nu de laatste woningen te koop aan op de laatste fase van dit prachtige project. PUUR Exloo heeft zich de afgelopen jaren, met torenhoge gastenwaarderingen en een indrukwekkende bezettingsgraad, meer dan bewezen. Dit jaar wordt er dan ook nog gestart met de bouw van deze fase, het Weidebos.

Landal PUUR Exloo heeft een ruimtelijke, autoluwe opzet en bevindt zich in het hart van Drenthe, omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Op de flank van het unieke historische natuurgebied de Hondsrug is het genieten van prachtige vergezichten. Vanaf het park loopt u zo de prachtige Drentse natuur in! Een gebied dat dateert van de vroege IJstijd en sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark heeft. Verder biedt de provincie Drenthe oneindige wandel- en fietsroutes en vele bezienswaardigheden en attractieparken. Ook kunt u nabij het park uitstekend paardrijden en golfen.

Er is genoeg te beleven op Landal PUUR Exloo. De kleine gasten kunnen zich uitleven in de speeltuin of speelweide. De grotere kinderen vermaken zich op de minigolfbaan en de echte waaghalzen stappen op hun crossfiets en trotseren de pumptrack.

In het naastgelegen 4-sterren Fletcher Hotel De Hunzebergen kunnen gasten gebruiken maken van het restaurant, het overdekte zwembad en het Beauty & Wellness Center met sauna, Turks stoombad, whirlpool, zonnebank en diverse beautybehandelingen, het openlucht zwembad en de tennisbaan. De golfliefhebbers halen hun hart op bij de nabijgelegen 18-holes golfbaan van Golfpark Exloo.

Landal PUUR Exloo biedt een bijzondere ligging, hoogwaardige vakantievilla’s, top hotelfaciliteiten en een unieke verhuur- en beheerformule.

Een waardevolle, maar vooral waardevaste belegging!

Woningen op dit park

Landal PUUR Exloo - nieuwbouw

Exloo, Drenthe

Luxe 6 pers. villa

6 pers. luxe wellness Villa

Afmetingen: Binnen: 111m2

€ 514.000 v.o.n.

  • Open huis
Bekijk woning

Landal PUUR Exloo - nieuwbouw

Exloo, Drenthe

Luxe 4 pers. villa

4 pers. luxe wellness Villa

Afmetingen: Binnen: 110m2

€ 466.000 v.o.n.

  • Open huis
Bekijk woning

Park video

Plattegrond

Park locatie

Valtherweg 30, 7875 TB Exloo

Parkfoto's

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>