Mijn favorieten

Landal Volendam

Coronavirus | Werkwijze verkoop Landal Volendam

Het Coronavirus heeft een enorme invloed op de maatschappij. Uiteraard volgen wij nauwgezet alle adviezen en richtlijnen van de overheid. Daarnaast hanteren wij ook de adviezen van de branchevereniging Vastgoedpro. De gezondheid van ons allen is immers van het grootste belang.

Tot nader order geldt het volgende:

  • Open dagen op locatie worden pas weer georganiseerd totdat dergelijke evenementen van overheidswege weer zijn toegestaan.
  • Een bezichtiging, in overleg en op afspraak, blijft mogelijk; deze zal zonder een verkoopadviseur zijn.
  • Het verkopen van een vakantiewoning wordt, voor zover mogelijk, telefonisch en digitaal verzorgd.

Op deze website kunt u veel informatie vinden over Landal Volendam. Daarnaast voorzien we u graag telefonisch of per e-mail van meer informatie.De toeristische trekpleister Volendam is over de hele wereld bekend. De traditionele klederdracht, “De Dijk”, de karakteristieke oud-Hollandsche huizen en de bekende palingsound hebben Volendam groot gemaakt. Beschut en omheind, maar toch midden in de recreatieve dynamiek van Volendam, wordt door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw vakantiepark gerealiseerd onder de naam “Landal Volendam”. Het aan het Markermeer gelegen park – circa 1 hectare groot met 42 recreatiewoningen – is gezellig en kleinschalig. Het beschikt over een eigen receptie en heeft speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. Binnen een straal van nog geen kilometer vindt u een keur aan winkels en supermarkten, maar ook aantrekkelijke horeca, wellness, strand, zwembad, havens en andere faciliteiten. Bekijk het nieuwe park alvast in de 360 graden video

Bezichtiging op afspraak
U bent -op afspraak- van harte welkom op de projectlocatie, Slobbeland 5 te Volendam. U kunt hier uitgebreid worden geïnformeerd over het fraaie nieuw te realiseren recreatieproject Landal Volendam. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)88 - 205 97 77 of een e-mail sturen naar makelaardij@landal.nl

In mei 2019 is de bouw van het volledig park van start gegaan! 

De recreatiewoningen
De recreatiewoningen worden in plaats van een gasaansluiting voorzien van een luchtwarmtepomp (binnen- en buitenunit) en een boiler waarop de vloerverwarming op de begane grond wordt aangesloten. Op de verdieping worden als warmtebron infraroodpanelen geplaatst en tevens in de badkamer een handdoekdroger.
De recreatiewoningen op Landal Volendam worden uitgevoerd in de kwaliteitslabels Comfort en Luxe. Met de bouw van de 42 nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar ruimere recreatiewoningen met veel luxe. In de nieuwe recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten, als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik, verwerkt. Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin het Volendamse karakter terugkomt. 

Comfort appartement – 4 personen
Het comfort appartement bestaat uit twee verdiepingen en is gesitueerd boven de receptie van het park. Het appartement is voorzien van alle benodigdheden voor een comfortabel, ontspannen verblijf.

Prijzen vanaf € 215.500,- v.o.n. inclusief inventaris, exclusief btw. 

Comfort hoek- en tussenwoning – 4 of 6 personen
De perfecte basis voor een ontspannen vakantie: in de woningen met een Comfort-label vindt elke gast de rust en de ruimte om optimaal te kunnen genieten.

Prijzen vanaf € 248.000,- v.o.n. inclusief inventaris, exclusief btw. 

Luxe tweekapper – 4 of 6 personen 
De uitgangsbasis voor deze luxe recreatiewoningen is de comfortwoning. De luxe recreatiewoningen hebben daarnaast ook een sauna, een sunshower, een wasmachine en een wasdroger.

Prijzen vanaf € 298.000,- v.o.n. inclusief inventaris, exclusief btw. 

Luxe vrijstaande woning – 6 personen 
De vrijstaande luxe 6-persoons woning is voorzien van dezelfde faciliteiten als de luxe tweekapper.

Prijzen vanaf € 407.000,- v.o.n. inclusief inventaris, exclusief btw. 

Nergens omkijken naar
U investeert in een recreatiewoning en als eigenaar sluit u een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Landal GreenParks. Het rendement van uw woning hangt nauw samen met de huuropbrengsten welke worden verdeeld onder de eigenaren. 

Meer informatie
Meer informatie over het project vindt u op www.vakantieparkvolendam.nl. U kunt ook contact opnemen met één van onze makelaars via tel. +31 (0)88 - 205 97 77, makelaardij@landal.nl of vul het contactformulier in indien u een uitgebreide informatie brochure wenst te ontvangen.