Landal Stroombroek – nieuwbouw, 12 pers. luxe

€ 629.995 v.o.n. BTW belast

Prachtige nieuwe grote woningen in Gelderland - nog 2 beschikbaar!

 • Verhuurgarantie

Media 11

Woningplattegrond

Wij verwelkomen u graag op Landal Stroombroek!

Gelegen nabij het Gelderse Doetinchem treft u dit keurige recreatiepark aan.
Landal Stroombroek is een gezellig recreatiepark met verschillende accommodaties.
Gasten kunnen hier genieten van de veelzijdige omgeving van de achterhoek, zo zijn de stoere oerbossen, middeleeuwse dorpen en mysterieuze kastelen allen in deze regio gelegen.
Op het recreatiepark is een recreatieplas, overdekt zwembad, park shop en restaurant. Gasten kunnen ook heerlijk genieten in het wellnesscentrum ‘Palestra’.

Het huidige recreatiepark is al jaren een aantrekkelijke bestemming voor de gasten van Landal GreenParks.
Dit recreatiepark wordt nu uitgebreid met 21 nieuwe luxe vrijstaande recreatiewoningen geschikt voor 8, 12 en 16 personen. Het betreft een perfecte aanvulling op het huidige recreatieaanbod van het park!

12-persoons luxe recreatiewoningen
Deze schitterende luxe recreatiewoningen beschikken over een woonoppervlakte van ca. 160m2 en zijn gelegen op een kavel eigen grond. De woningen worden in landelijke stijl gebouwd, typerend voor de achterhoek. Van dit woningtype worden 7 woningen gerealiseerd.

Globale indeling:

Begane grond
Hal/entree, berging met o.a. een wasmachine en droger aansluiting, toilet, tweepersoons slaapkamer met aangrenzende badkamer, ruime woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Verdieping
Overloop, toilet, 5 slaapkamers, 2 badkamers

Van de 6 slaapkamers beschikken 4 slaapkamers over een televisie.

Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met Landal Makelaardij.

Verhuur, rendement en eigen gebruik
Landal GreenParks neemt voor een eigenaar de zorg voor verhuur volledig uit handen. Een eigenaar heeft 6 weken per jaar (inclusief last-minute eigen gebruik) de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de recreatiewoning. Op basis van onderbouwde prognoses en ervaringen kan een netto rendement van 6 – 6,8% per jaar worden gerealiseerd. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6,5% netto gedurende 5 jaar!

Verhuuractiviteiten door Landal GreenParks
Kernwaarden voor Landal GreenParks zijn natuur, rust en ruimte. Alle bij Landal aangesloten parken voldoen aan die kernwaarden. U vindt dat terug in de fraaie, landelijke ligging van de parken.
Landal heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot één van de grootste toeristische verhuur- en beheerorganisaties van bungalowparken en appartementencomplexen in Nederland.
 
Het verhuurbeleid van Landal GreenParks is gericht op een optimale gastbezetting en maximale verhuuropbrengst voor de eigenaren.

Kortom wanneer u een bungalow koopt op Landal Stroombroek, neemt Landal GreenParks u de zorg voor verhuur uit handen. U profiteert van haar jarenlange expertise op het gebied van management, marketing en geautomatiseerde reserveringssystemen. Landal levert daarom een belangrijke, positieve bijdrage in de resultaten van het park en de eigenaren.

Parkstructuur
Als eigenaar van een recreatiewoning op Landal Het Stroombroek wordt u lid van de vereniging van eigenaren vakantiepark Stroombroek. Deze vereniging heeft aan exploitatiemaatschappij Stroombroek BV (Landal) de verantwoordelijkheid gedelegeerd voor ondermeer de algemene groenvoorzieningen, onderhoud van de bungalows en inventaris, het personeelbeleid etc. De vereniging kiest uit haar midden een bestuur dat samen met Landal GreenParks en het parkmanagement het beleid bepaalt. Met het lidmaatschap heeft u stemrecht in de algemene ledenvergadering.

Mogelijkheden eigen gebruik
Op Landal Stroombroek hebben eigenaren 6 weken per jaar de mogelijkheid om gebruik te maken van de eigen recreatiewoning, mits de woning nog niet geboekt is door een gast. Indien u langer gebruik wenst te maken van de bungalow, dan is dat wel mogelijk. Eigenaren betalen dan naast de schoonmaakkosten een extra vergoeding (15% van de huurprijs). Voor de periodes waarin u de woning zelf gebruikt, ontvangt u geen poolopbrengst. Tenzij u de woning op last-minute basis heeft geboekt (een boeking die maximaal 7 dagen voor de beoogde aankomstdatum is gemaakt en waarvan de maximale verblijfsduur 7 dagen is). Last minute boekingen vallen binnen de 6 weken eigen gebruik. Indien uw eigen bungalow bezet is, is het eventueel mogelijk om last minute gebruik te maken van een andere bungalow.
 
Omzetbelasting over huuropbrengsten en kosten
De huuropbrengsten zijn belast met omzetbelasting tegen het lage btw-tarief van 9%.

Kenmerken

 • Prijs € 629.995 v.o.n. BTW belast
 • Woonoppervlakte 160 m2
 • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
 • Aantal personen 12
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2022
 • Bouwlagen 2
 • Dakbedekking Dakpannen
 • Aantal slaapkamers 6
 • Aantal badkamers 3
 • Aantal toiletten 4
 • Staat van onderhoud buiten Uitstekend
 • Staat van onderhoud binnen Uitstekend
 • Parkeervoorziening Eigen parkeerplaats(en)
 • Verhuurorganisatie Landal GreenParks
 • Faciliteiten
  • Apart toilet
  • Badkamer op begane grond
  • Berging
  • Ligbad
  • Sauna
  • Slaapkamer op begane grond
  • Tuin
  • Tweede badkamer

Parkinformatie

21 luxe nieuwe recreatiewoningen in landelijke stijl

 • 21 unieke en duurzame 8 – 16-persoons familie-accommodaties
 • Op een bestaand en succesvol Landal park met uitgebreide parkfaciliteiten
 • Realistisch variabel netto rendement van 6 – 6,8% per jaar
 • Vast rendement mogelijk: 6,5% netto gedurende 5 jaar! 

Welkom op Landal Stroombroek! Hier worden gloednieuwe familieaccommodaties in landelijke stijl gerealiseerd. Dit is een zeer gewilde toevoeging, want nu kunnen gezinnen eindelijk met hun hele familie van dit zeer uitgebreide park genieten. Dit belooft dan ook een hoge bezettingsgraad. Het aanbod is beperkt en de vraag is enorm, dus investeer nú en mis deze unieke kans niet.

De ontwikkeling is in volle gang en de eerste woningen gaan voorjaar 2024 in de verhuur!

Welkom op Landal Stroombroek! Omgeven door bossen, akkerlanden, wijngaarden, molens en kastelen biedt dit zeer complete vakantiepark plezier voor jong én oud. U vindt hier een overdekt zwembad, een grote recreatieplas met zandstrand en kabelwaterskibaan naast het park, bowlingbanen, speeltuinen, airtrampoline, minigolfbaan en in de Bollo Club worden volop activiteiten georganiseerd. Verder worden er uitdagendste activiteiten georganiseerd zoals een escape room, lasergamen, paintballen (voor kids) of boogschieten.

Bent u toe aan totale ontspanning? Dan is een bezoek aan wellnesscentrum Palestra op het park een goed idee. Geniet van de sauna’s, whirlpool, openluchtzwembad, hydrojet, diverse behandelingen, zonnebank en het restaurant. De sauna is gratis toegankelijk voor eigenaren en parkgasten (vanaf 16 jaar).

Het park ligt dicht bij de gezellige winkelstad Doetinchem. Ook het nabijgelegen Montferland is de moeite waard, zeker voor mountainbikers en wandelaars. Dorpjes liggen verscholen tussen heuvels, bossen en akkerland met in het middelpunt het historische stadje ’s-Heerenberg met oude straatjes en het imposante Kasteel Huis Bergh. Uiteraard mag u het naburige Pretpark Het Land van Jan Klaassen ook niet missen. Tot slot zijn de Hanzesteden Zutphen en Deventer per auto goed bereikbaar en een bezoek meer dan waard. Landal Stroombroek: zoveel te beleven!

De bouw is reeds gestart! Wij informeren u graag over de beschikbaarheid van de laatste woningen.

Dit is hét moment om in te springen, want er wordt flink doorgebouwd op het bestaande fundament van Landal Stroombroek. Dit betekent dus dat de eerste gasten binnenkort al kunnen genieten van deze prachtige nieuwe recreatiewoningen. Profiteer ook mee van de succesformule van Landal Stroombroek. De recreatiewoningen worden gebouwd door Goossen Te Pas (onderdeel van Koninklijke VolkerWessels). Uiteraard worden de woningen duurzaam, gasloos en energiezuinig gebouwd door toepassing van warmtepompen, vloerverwarming én zonnepanelen. Hierdoor zijn de familieaccommodaties voorbereid op de toekomst!

 

BEKIJK HIER DE VR TOURS VAN DE VERSCHILLENDE TYPE WONINGEN.

 

Verhuur, rendement en eigen gebruik

Landal GreenParks neemt voor een eigenaar de zorg voor verhuur volledig uit handen. Een eigenaar heeft 6 weken per jaar (inclusief last-minute eigen gebruik) de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de recreatiewoning. Op basis van onderbouwde prognoses en ervaringen kan een netto rendement van 6 – 6,8% per jaar worden gerealiseerd. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6,5% netto gedurende 5 jaar!

 

Download dus snel de brochure en ontdek de aantrekkelijke investeringsmogelijkheden op dit park! Naast het aantrekkelijke rendement kan een eigenaar 6 weken per jaar zelf gebruik maken van zijn accommodatie.

Park locatie

Landal Stroombroek – nieuwbouw
Landweerswal 2, 7047 CE Braamt

Online bezichtigen

Woningen op dit park

verkocht

Landal Stroombroek - nieuwbouw

Braamt, Gelderland

Culinair genieten van wellness

12 pers. extra luxe wellness / culinair

Afmetingen: Binnen: 160m2

€ 684.995 v.o.n. BTW belast
Bekijk woning

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>