Landal Stroombroek – nieuwbouw, 8 pers. luxe

€ 399.995 v.o.n. BTW belast

Prachtige nieuwbouw woningen op Landal Stroombroek

 • Open huis

Media 16

Woningplattegrond

Investeren in een schitterende, ruim opgezette, nieuwbouw woning?
Wij verwelkomen u graag op Landal Stroombroek!

Gelegen nabij het Gelderse Doetinchem treft u dit verrassende recreatiepark aan.
Landal Stroombroek is een gezellig recreatiepark met verschillende accommodaties.

Gasten kunnen hier genieten van de veelzijdige omgeving van de Achterhoek, zo zijn de stoere oerbossen, middeleeuwse dorpen en mysterieuze kastelen allen in deze regio gelegen.

Op het recreatiepark is een recreatieplas, overdekt zwembad, park shop en restaurant. Gasten kunnen ook heerlijk genieten in het wellnesscentrum ‘Palestra’.
Het huidige recreatiepark is al jaren een aantrekkelijke bestemming voor de gasten van Landal GreenParks. 

Dit recreatiepark wordt nu uitgebreid met 21 nieuwe luxe vrijstaande recreatiewoningen geschikt voor 8, 12 en 16 personen. Het betreft een perfecte aanvulling op het huidige recreatieaanbod van het park!
De nieuw te bouwen recreatiewoningen zijn allen ruim opgezet en gelegen op een perceel eigen grond. De woningen worden duurzaam ontwikkelt  met onder andere een warmtepomp. 

Neem voor meer informatie, de V.O.N. prijzen en de actuele beschikbaarheid contact op met Landal Makelaardij.

Huuropbrengsten en kosten
De door Landal GreenParks gerealiseerde huuropbrengsten zijn gebaseerd op verhuur door middel van een poolsysteem. Dit houdt in dat de huuropbrengsten, na aftrek van de provisie aan Landal GreenParks verdeeld worden over de eigenaren van de voor verhuur beschikbare recreatiewoningen van hetzelfde type in die periode. De huuropbrengst wordt eens per maand aan de eigenaren uitgekeerd.

Verhuuractiviteiten door Landal GreenParks
Kernwaarden voor Landal GreenParks zijn natuur, rust en ruimte. Alle bij Landal aangesloten parken voldoen aan die kernwaarden. U vindt dat terug in de fraaie, landelijke ligging van de parken. 
Landal heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot één van de grootste toeristische verhuur- en beheerorganisaties van bungalowparken en appartementencomplexen in Nederland.
 
Het verhuurbeleid van Landal GreenParks is gericht op een optimale gastbezetting en maximale verhuuropbrengst voor de eigenaren. 

Kortom wanneer u een bungalow koopt op Landal Stroombroek, neemt Landal GreenParks u de zorg voor verhuur uit handen. U profiteert van haar jarenlange expertise op het gebied van management, marketing en geautomatiseerde reserveringssystemen. Landal levert daarom een belangrijke, positieve bijdrage in de resultaten van het park en de eigenaren. 

Parkstructuur
Als eigenaar van een recreatiewoning op Landal Het Stroombroek wordt u lid van de vereniging van eigenaren vakantiepark Stroombroek. Deze vereniging heeft aan exploitatiemaatschappij Stroombroek BV (Landal) de verantwoordelijkheid gedelegeerd voor ondermeer de algemene groenvoorzieningen, onderhoud van de bungalows en inventaris, het personeelbeleid etc. De vereniging kiest uit haar midden een bestuur dat samen met Landal GreenParks en het parkmanagement het beleid bepaalt. Met het lidmaatschap heeft u stemrecht in de algemene ledenvergadering.

Mogelijkheden eigen gebruik
Op Landal Stroombroek hebben eigenaren 6 weken per jaar de mogelijkheid om gebruik te maken van de eigen recreatiewoning, mits de woning nog niet geboekt is door een gast. Indien u langer gebruik wenst te maken van de bungalow, dan is dat wel mogelijk. Eigenaren betalen dan naast de schoonmaakkosten een extra vergoeding (15% van de huurprijs). Voor de periodes waarin u de woning zelf gebruikt, ontvangt u geen poolopbrengst. Tenzij u de woning op last-minute basis heeft geboekt (een boeking die maximaal 7 dagen voor de beoogde aankomstdatum is gemaakt en waarvan de maximale verblijfsduur 7 dagen is). Last minute boekingen vallen binnen de 6 weken eigen gebruik. Indien uw eigen bungalow bezet is, is het eventueel mogelijk om last minute gebruik te maken van een andere bungalow.
 
Omzetbelasting over huuropbrengsten en kosten
De huuropbrengsten zijn belast met omzetbelasting tegen het lage btw-tarief van 9%.

Kenmerken

 • Prijs € 399.995 v.o.n. BTW belast
 • Woonoppervlakte 130 m2
 • Perceeloppervlakte 1110 m2
 • Grondsituatie Eigen grond
 • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
 • Aantal personen 8
 • Verhuur Koper neemt lopende verhuurbemiddelingsovereenkomst over
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2022
 • Bouwlagen 2
 • Dakbedekking Dakpannen
 • Verwarming Warmtepomp
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal badkamers 2
 • Aantal toiletten 3
 • Staat van onderhoud buiten Uitstekend
 • Staat van onderhoud binnen Uitstekend
 • Staat van onderhoud inventaris Uitstekend
 • Parkeervoorziening Eigen parkeerplaats(en)
 • Verhuurorganisatie Landal GreenParks
 • Faciliteiten
  • Apart toilet
  • Badkamer op begane grond
  • Berging
  • Ligbad
  • Sauna
  • Slaapkamer op begane grond
  • Tuin
  • Tweede badkamer
  • Vloerverwarming

Parkinformatie

21 luxe nieuwe recreatiewoningen in landelijke stijl

 • Mooi en compleet vakantiepark in de Achterhoek met uitgebreide parkfaciliteiten
 • Vrijstaande recreatiewoningen, traditioneel gebouwd
 • O.a. een overdekt zwembad, een recratieplas, outdoor activiteiten, horeca en uitgebreide wellness faciliteiten

Welkom op Landal Stroombroek! Omgeven door bossen, akkerlanden, wijngaarden, molens en kastelen biedt dit zeer complete vakantiepark plezier voor jong én oud. U vindt hier een overdekt zwembad, een grote recreatieplas met zandstrand en kabelwaterskibaan naast het park, bowlingbanen, speeltuinen, airtrampoline, minigolfbaan en in de Bollo Club worden volop activiteiten georganiseerd. Verder worden er uitdagendste activiteiten georganiseerd zoals een escape room, lasergamen, paintballen (voor kids) of boogschieten.

Bent u toe aan totale ontspanning? Dan is een bezoek aan wellnesscentrum Palestra op het park een goed idee. Geniet van de sauna’s, whirlpool, openluchtzwembad, hydrojet, diverse behandelingen, zonnebank en het restaurant. De sauna is gratis toegankelijk voor eigenaren en parkgasten (vanaf 16 jaar).

Het park ligt dicht bij de gezellige winkelstad Doetinchem. Ook het nabijgelegen Montferland is de moeite waard, zeker voor mountainbikers en wandelaars. Dorpjes liggen verscholen tussen heuvels, bossen en akkerland met in het middelpunt het historische stadje ’s-Heerenberg met oude straatjes en het imposante Kasteel Huis Bergh. Uiteraard mag u het naburige Pretpark Het Land van Jan Klaassen ook niet missen. Tot slot zijn de Hanzesteden Zutphen en Deventer per auto goed bereikbaar en een bezoek meer dan waard. Landal Stroombroek: zoveel te beleven!

 

BEKIJK HIER DE VR TOURS VAN DE VERSCHILLENDE TYPE WONINGEN.

 

Verhuur, rendement en eigen gebruik

Landal GreenParks neemt voor een eigenaar de zorg voor verhuur volledig uit handen. Een eigenaar heeft 6 weken per jaar de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de recreatiewoning. Eveneens is er een last-minute regeling van toepassing, wat bovenop de 6 weken ingeboekt kan worden. Bij Landal Stroombroek bedraagt het netto rendement tussen de 5 – 6,5%, afhankelijk van het woningtype. Download de brochure en bekijk zelf de aantrekkelijke investeringsmogelijkheden op dit park. 

 

Park locatie

Landal Stroombroek – nieuwbouw
Landweerswal 2, 7047 CE Braamt

Online bezichtigen

Verkoopdag zaterdag 8 april 2023 t/m zaterdag 8 april 2023, 11:00 - 16:00 uur

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>