Landal Olde Kottink, 6 pers. type Rieks

€ 384.500 v.o.n. BTW belast

 • Open huis

Media 12

Welkom op Landal Olde Kottink, een oase van Rust!

Landal Olde Kottink is een natuurrijk vakantiepark midden in de natuur. Het park bestaat uit 66 duurzame recreatievilla’s welke opgaan in het groene landschap van Twente. Op het park vind je o.a. wellness voorzieningen, een indoor speelparadijs en receptie waar je verse broodjes kunt halen. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers en voor kinderen is er ook genoeg in de omgeving te beleven. Kortom, Landal Olde Kottink biedt een ongekend fijn thuis voor een weekend weg of vakantie midden in de natuur.

Welkom in deze 4 tot 6 persoons villa, type Rieks. Elke villa verspringt ten opzichte van elkaar waardoor je altijd vrijuit op de natuur kijkt. Via bosjes en bomen zijn de erfgrenzen vormgegeven en aan de terraskant van de woning geniet je optimaal van je privacy. Elke kavel heeft parkeerruimte voor één auto en beschikt over een laadpaal. Voor de tweede auto is er ruimte bij de receptie. Er zijn nog tal van keuzemogelijkheden om de door jouw gekozen villa te personaliseren. Denk aan; uitvoeringstype, 3 verschillende kleuren en het interieurpakket.

Zodra je type Rieks binnenstapt, geniet je van een eindeloos mooi uitzicht op het bos. De achtergevel loopt door over de gehele breedte. Zet de deuren open en betrek het grote terras met buitenkeuken bij de woonkamer.

Op de begane grond zijn 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met toilet. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Als een geheel loopt de keuken over in de lange kastenwand. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, de vliering terecht. Hier is een bedbank geplaatst, daarnaast is deze multifunctionele ruimte ook geschikt als relaxkamer.

Interieur
Voor de villa’s op Landal Olde Kottink zijn twee interieurpakketten samengesteld waarin meubelen en overige elementen een harmonieus geheel vormen. Wanneer je de villa gaat verhuren ben je verplicht het interieurpakket ?The Blue’ of ‘The Green? af te nemen. Wanneer je de villa niet te verhuurt krijg je volledige vrijheid om de woning in te richten zoals je dit zelf wilt. Meer informatie hierover vind je in de brochure.

Rendement, beheer, verhuur en eigen gebruik
Op Landal Olde Kottink is verhuur van de accommodatie mogelijk, maar niet verplicht. Er worden drie keuzemogelijkheden aangeboden.  
Landal GreenParks zorgt voor de administratie en verhuur van jouw woning. Zij nemen alle administratie en regelwerk uit handen en zorgen dat eventuele problemen aan de woning verholpen worden. Door continu te optimaliseren zorgen zij ervoor dat je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw investering haalt. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd.

Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning.

Kenmerken

 • Prijs € 384.500 v.o.n. BTW belast
 • Woonoppervlakte 87 m2
 • Perceeloppervlakte 525 m2
 • Grondsituatie Eigen grond
 • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
 • Aantal personen 6
 • Verhuur Verhuur mogelijk, niet verplicht
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2022
 • Bouwlagen 1
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 2
 • Aantal toiletten 2
 • Staat van onderhoud buiten Uitstekend
 • Staat van onderhoud binnen Uitstekend
 • Parkeervoorziening Eigen parkeerplaats(en)
 • Ligging
  • Aan/nabij bos
 • Verhuurorganisatie Landal GreenParks
 • Faciliteiten
  • Badkamer op begane grond
  • Slaapkamer op begane grond
  • Tuin
  • Tweede badkamer

Parkinformatie

• Een nieuw kleinschalig project op een prachtige locatie in het Twentse platteland
• 66 duurzame recreatievilla’s op ruime kavels, tussen de weilanden en bossen
• Interessant rendement haalbaar, met ruime eigen gebruik mogelijkheden

Welkom op Landal Olde Kottink, een natuurrijk vakantiepark midden in een prachtig glooiend coulisselandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen. De 66 duurzame recreatievilla’s die hier gerealiseerd worden zijn helder en puur vormgegeven en van deze tijd qua techniek, luxe en comfort. Deze recreatievilla’s worden worden gebouwd door kwaliteitspartner Van Wijnen en zijn zo ontworpen dat ze een onderdeel worden van de omringende natuur en verdere omgeving. Vanuit elke villa is er een vrij uitzicht op de natuur. De kavels eigen grond zijn ruim met een gemiddelde oppervlakte van 550 m². Er zijn nog tal van keuzemogelijkheden om de door u gekozen villa te personaliseren. Denk aan; uitvoeringstype, kleur en interieurpakket. 

Het park en voorzieningen
De centrale voorzieningen zoals receptie en wellness zijn direct bij de ingang van het park te vinden. De wellnessruimte is een echte bezienswaardigheid en wordt van alle moderne gemakken voorzien. Na een lange wandeling is het hier heerlijk relaxen in de sauna, Turks stoombad of het bubbelbad. Grote glaspartijen geven zicht op de Dinkel, het “natuurlijke zwembad”. Ook is er een kleinschalig indoor speelparadijs te vinden. Een perfecte plek voor kinderen om te klimmen, klauteren, spelletjes te spelen en nieuwe vriendjes te maken.

De omgeving
Landal Olde Kottink ligt tegen een Natura 2000-gebied aan de rivier de Dinkel. Er zijn maar weinig rivieren in Nederland die zo’n mooi natuurlijk karakter hebben. Eindeloos veel groen en een speelstrandje. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers; de Twentse bossen, heidevelden, zandverstuivingen, rivieren, beekjes, houtwallen, graanvelden, chique landgoederen en schilderachtige dorpjes zijn allemaal een bezoek waard. Op een kwartier rijden ligt Ootmarsum met pittoreske straatjes en leuke pleinen. Ootmarsum staat bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Met Duitsland letterlijk om de hoek is het zeker een bezoekje waard. Het populaire Bad Bentheim is ca. 20 minuten rijden. Voor kinderen is er ook genoeg in de buurt te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje naar  Avonturenpark Hellendoorn, de Museumfabriek of naar de vele andere leuke plekken.

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
Landal GreenParks zorgt voor de administratie en verhuur het park. Door continu te optimaliseren is het doel om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren in combinatie met eventueel eigen gebruik. Als eigenaar op dit park heeft u de mogelijkheid om maximaal 10 weken per jaar, waarvan maximaal 4 weken in het hoogseizoen, uw woning zelf te gebruiken. Verhuur op Landal Olde Kottink is niet verplicht. Kiest u ervoor de woning volledig te verhuren? Dan kan dat indien gewenst met een rendements- en huurgarantie van 5 jaar.

 

Park locatie

Landal Olde Kottink
Kampbrugweg 3, 7588 RK Beuningen

Woningen op dit park

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

Prachtige locatie in Twente

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 525m2

€ 335.000 v.o.n. BTW belast

 • Open huis
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

Prachtige nieuwe woningen op een ongekende locatie.

nr. ong. - 2 tot 6 pers.

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 525m2

€ 352.500 v.o.n. BTW belast

 • Open huis
 • Rendement
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

6 pers. type Jans

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 525m2

€ 384.500 v.o.n. BTW belast

 • Open huis
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

4 pers. type Jans

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 525m2

€ 363.500 v.o.n. BTW belast

 • Open huis
Bekijk woning

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>