Landal Olde Kottink, nr. ong. - 2 tot 6 pers.

€ 352.500 v.o.n. BTW belast

Prachtige nieuwe woningen op een ongekende locatie.

 • Open huis
 • Rendement

Media 15

Welkom op Landal Olde Kottink (Beuningen, Twente), een natuurrijk vakantiepark midden in een prachtig glooiend coulisselandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen!

De 66 duurzame nieuw te bouwen recreatievilla’s in twee verschillende types die hier gerealiseerd worden zijn helder en puur vormgegeven en van deze tijd qua techniek, luxe en comfort. Deze recreatievilla’s worden worden gebouwd door kwaliteitspartner Van Wijnen. Ze zijn zo ontworpen en worden zo geplaatst dat zij een onderdeel worden van de omringende natuur en verdere omgeving. Vanuit elke villa is er een vrij uitzicht op de natuur. De kavels zijn ruim met een gemiddelde oppervlakte van 550 m².

Kenmerken
• Een nieuw kleinschalig project op een prachtige locatie in het Twentse platteland
• 66 duurzame recreatievilla’s op ruime kavels, tussen de weilanden en bossen
• Interessant rendement haalbaar, met ruime eigen gebruik mogelijkheden

Het park en voorzieningen
De centrale voorzieningen zoals receptie en wellness zijn direct bij de ingang van het park te vinden. De wellnessruimte met sauna, Turks stoombad en bubbelbad wordt van alle moderne gemakken voorzien. Grote glaspartijen geven zicht op de Dinkel, het “natuurlijke zwembad”, voor een verkoelende duik. Ook is er een kleinschalig indoor speelparadijs te vinden. Een perfecte plek voor kinderen om te klimmen, klauteren, spelletjes te spelen en nieuwe vriendjes te maken.

De recreatiewoningen: Jans en Rieks
De onder architectuur ontworpen 2- tot 6-persoons recreatiewoningen geven via de ramen in de voor- en achtergevel volop zicht op de natuur. De woonkamer heeft een 5 meter hoge pui en staat in verbinding met de keuken en het ruim bemeten terras inclusief buitenkeuken. De ruimtes lopen stijlvol in elkaar over.

Enkele kenmerken:
– Gasloos, nul op de meter en met warmtepomp
– Eigen laadpaal voor de auto
– Ruime kavels en eigen grond (gem. 550m2)
– Kies zelf het uitvoeringstype. U heeft de keuzen uit twee modellen, Jans of Rieks. De kleurstelling en of de woning gespiegeld is of niet is al door de architect per kavel vastgelegd om zo een landschappelijk optimaal beeld te houden. U mag echter zelf het type kiezen dat u op uw kavel wenst.

Netto aanvangsrendement van 4-4,5% oplopend na enkele jaren naar 5,5%- 6,0%
Mogelijkheid van rendementsgarantie, variabele huuropbrengsten of eigen gebruik

Koopsom v.a. €325.000 v.o.n. exclusief BTW.

Type Jans

Zodra u type Jans binnenstapt, kijkt u via de ramen in de voor- en achtergevel gelijk weer naar buiten. Staat de deur van de slaapkamer open, dan heeft u ook via dat verdiepingshoge raam zicht op de natuur. En dan is er de woonkamer met circa 5 meter hoge pui. Zoals de architect vertelt is het frame van het raam als een schilderijlijst voor het zicht op het bos.

Type Rieks

Type Rieks is even groot als Jans, maar heeft een achtergevel die over de gehele breedte doorloopt. Het zorgt voor een net iets andere beleving. Wie straks op de bank zit, geniet van een eindeloos mooi uitzicht op het bos en de
dieren die zich hier ongetwijfeld schuilhouden. Zet de deuren lekker open en betrek het grote terras met buitenkeuken bij de living.

Het type (Jans of Rieks), de kleurstelling en of de woning gespiegeld is of niet is al door de architect per kavel vastgelegd om zo een landschappelijk optimaal beeld te houden. U mag echter zelf het uitvoeringstype (2 luxe met
buitenkeuken, 4 luxe, 4 luxe met buitenkeuken, 4 luxe met buitenkeuken en geschikt voor honden of 4+2 luxe met buitenkeuken) per kavel bepalen. Zie hiervoor ook de rendementsberekening en prijslijst die u bij ons kunt
verkrijgen.

Landal GreenParks zorgt voor de administratie en verhuur van uw woning. Door continu te optimaliseren zorgen zij voor een optimaal rendement. Wanneer u woning gaat verhuren heeft u de mogelijkheid om maximaal 10 weken zelf van de woning gebruik te maken, waarvan 4 weken in het hoogseizoen. Indien u kiest voor een rendementsgarantie dan heeft maximaal 2 huurperioden van maximaal een week per jaar in het laagseizoen recht op eigen gebruik. Meer informatie over de eigen gebruik mogelijkheden en eventuele kosten vindt u in de uitgebreide brochure.

Rendementsgarantie
Het is mogelijk om te kiezen voor een netto rendementsgarantie gedurende 5 jaar.

De omgeving
Landal Olde Kottink ligt in Beuningen (Overijssel) tegen een Natura 2000-gebied aan de rivier de Dinkel. Er zijn maar weinig rivieren in Nederland die zo’n mooi natuurlijk karakter hebben. Wanneer je hier rondwandelt, zie je oude eikenbomen, eindeloos veel groen en een rivier met speelstrandje. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers; de Twentse bossen, heidevelden, zandverstuivingen, rivieren, beekjes, houtwallen, graanvelden, chique landgoederen en schilderachtige dorpjes zijn allemaal een bezoek waard. Op een kwartier rijden ligt Ootmarsum met pittoreske straatjes en leuke pleinen. Ootmarsum staat bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Met Duitsland letterlijk om de hoek is het de moeite waard om een dagje een ´buitenlandse´ stad te bezoeken. Het populaire Bad Bentheim is maar 20 minuten rijden. Voor kinderen is er ook genoeg in de omgeving, Avonturenpark Hellendoorn is niet ver weg en datzelfde geldt voor de Museumfabriek.

Adres Landal Olde Kottink:
Kampbrugweg 3, Beuningen

Meer informatie
We sturen u graag de uitgebreide verkoopdocumentatie en informatie over de actuele beschikbaarheid.

Kenmerken

 • Prijs € 352.500 v.o.n. BTW belast
 • Woonoppervlakte 87 m2
 • Perceeloppervlakte 525 m2
 • Grondsituatie Eigen grond
 • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
 • Verhuur Verhuur mogelijk, niet verplicht
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2022
 • Bouwlagen 2
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 2
 • Aantal toiletten 3
 • Staat van onderhoud buiten Uitstekend
 • Staat van onderhoud binnen Uitstekend
 • Parkeervoorziening Eigen parkeerplaats(en)
 • Ligging
  • Aan/nabij bos
 • Verhuurorganisatie Landal GreenParks
 • Faciliteiten
  • Apart toilet
  • Badkamer op begane grond
  • Slaapkamer op begane grond
  • Tuin
  • Tweede badkamer

Parkinformatie

• Een nieuw kleinschalig project op een prachtige locatie in het Twentse platteland
• 66 duurzame recreatievilla’s op ruime kavels, tussen de weilanden en bossen
• Interessant rendement haalbaar, met ruime eigen gebruik mogelijkheden

Welkom op Landal Olde Kottink, een natuurrijk vakantiepark midden in een prachtig glooiend coulisselandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen. De 66 duurzame recreatievilla’s die hier gerealiseerd worden zijn helder en puur vormgegeven en van deze tijd qua techniek, luxe en comfort. Deze recreatievilla’s worden worden gebouwd door kwaliteitspartner Van Wijnen en zijn zo ontworpen dat ze een onderdeel worden van de omringende natuur en verdere omgeving. Vanuit elke villa is er een vrij uitzicht op de natuur. De kavels eigen grond zijn ruim met een gemiddelde oppervlakte van 550 m². Er zijn nog tal van keuzemogelijkheden om de door u gekozen villa te personaliseren. Denk aan; uitvoeringstype, kleur en interieurpakket. 

Het park en voorzieningen
De centrale voorzieningen zoals receptie en wellness zijn direct bij de ingang van het park te vinden. De wellnessruimte is een echte bezienswaardigheid en wordt van alle moderne gemakken voorzien. Na een lange wandeling is het hier heerlijk relaxen in de sauna, Turks stoombad of het bubbelbad. Grote glaspartijen geven zicht op de Dinkel, het “natuurlijke zwembad”. Ook is er een kleinschalig indoor speelparadijs te vinden. Een perfecte plek voor kinderen om te klimmen, klauteren, spelletjes te spelen en nieuwe vriendjes te maken.

De omgeving
Landal Olde Kottink ligt tegen een Natura 2000-gebied aan de rivier de Dinkel. Er zijn maar weinig rivieren in Nederland die zo’n mooi natuurlijk karakter hebben. Eindeloos veel groen en een speelstrandje. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers; de Twentse bossen, heidevelden, zandverstuivingen, rivieren, beekjes, houtwallen, graanvelden, chique landgoederen en schilderachtige dorpjes zijn allemaal een bezoek waard. Op een kwartier rijden ligt Ootmarsum met pittoreske straatjes en leuke pleinen. Ootmarsum staat bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Met Duitsland letterlijk om de hoek is het zeker een bezoekje waard. Het populaire Bad Bentheim is ca. 20 minuten rijden. Voor kinderen is er ook genoeg in de buurt te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje naar  Avonturenpark Hellendoorn, de Museumfabriek of naar de vele andere leuke plekken.

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
Landal GreenParks zorgt voor de administratie en verhuur het park. Door continu te optimaliseren is het doel om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren in combinatie met eventueel eigen gebruik. Als eigenaar op dit park heeft u de mogelijkheid om maximaal 10 weken per jaar, waarvan maximaal 4 weken in het hoogseizoen, uw woning zelf te gebruiken. Verhuur op Landal Olde Kottink is niet verplicht. Kiest u ervoor de woning volledig te verhuren? Dan kan dat indien gewenst met een rendements- en huurgarantie van 5 jaar.

 

Park locatie

Landal Olde Kottink
Kampbrugweg 3, 7588 RK Beuningen

Woningen op dit park

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

Prachtige locatie in Twente

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 525m2

€ 335.000 v.o.n. BTW belast

 • Open huis
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

6 pers. type Rieks

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 525m2

€ 384.500 v.o.n. BTW belast

 • Open huis
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

6 pers. type Jans

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 525m2

€ 384.500 v.o.n. BTW belast

 • Open huis
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

4 pers. type Jans

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 525m2

€ 363.500 v.o.n. BTW belast

 • Open huis
Bekijk woning

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>