Huuropbrengsten

Landal GreenParks is één van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van vakantiewoningen in Europa, met een gemiddelde jaarbezetting variërend van 60% tot 90%. Het aantal Landal parken is voortdurend in ontwikkeling en groeiend.

Van de ca. 15.000 bungalows zijn er ca. 7.000 in particulier bezit. Door te kiezen voor de aansluiting bij een sterk merk als Landal GreenParks, weet de consument welk kwaliteitsniveau men kan verwachten. Deze waarborg vergroot de aantrekkingskracht van het recreatiepark. Door aangesloten te zijn bij Landal GreenParks en als Landal-park in de markt te worden gezet, komt het park binnen het bereik van een grote groep potentiële huurders.

Landal biedt twee aantrekkelijke mogelijkheden om in een vakantiewoning te investeren.

1) Rendement op basis van verhuuropbrengst
Op deze manier investeert u in een recreatiewoning waarbij het rendement wordt gerealiseerd op basis van verhuuropbrengsten. Landal verzorgt o.a. de verhuur, het beheer en de parkadministratie voor het betreffende recreatiepark. Hierdoor wordt de totale bedrijfsvoering van het park ondersteund. De dagelijkse zorg wordt uit handen gegeven aan een professionele organisatie. Een organisatie die over de expertise en specialisten beschikt die vereist zijn om in de huidige recreatiebranche en consumenten- en business-to-business-markt goede prestaties te kunnen leveren. De door schaalgrootte ontstane voordelen komen het individuele park ten goede.

Het Landal managementconcept behelst een aantal modules (per park verschillend):

  • Commercieel (o.a. verhuur, marketing, sales, brochures, internet, reserveringen, branding).
  • Beheer (o.a. aansturing parkmanagement, communicatie eigenaren, kwaliteitsbewaking, exploitatie, uitstraling van het park).
  • Financieel (o.a. huurafrekeningen, verenigingsfacturering, parkadministratie, debiteurenadministratie, financieel advies).
  • HR (o.a. ondersteuning in het aannamebeleid van medewerkers op het park, salarisadministratie, ondersteuning bij parkgerelateerde HR zaken).

Voor deze beleggingsvorm worden de regels t.a.v. eigen gebruik van uw vakantiewoning bepaald door bijvoorbeeld de Vereniging van Eigenaren. Deze kunnen per park sterk uiteenlopen; van bijvoorbeeld 21 dagen per jaar tot onbeperkt eigen gebruik.

2) Investeren met gegarandeerd rendement – Huurgarantie
Landal GreenParks biedt ook de mogelijkheid te beleggen in recreatiewoningen tegen een vast rendement, een huurgarantie. De eigenaar ontvangt gedurende een bepaalde periode, van bijvoorbeeld 20 jaar, een gegarandeerd rendement, ongeacht de gerealiseerde bezetting. Bovendien zijn alle kosten, zoals groot- en klein onderhoud, vervanging inventaris e.d. voor rekening van Landal GreenParks. Voor deze beleggingsvorm gelden beperkingen t.a.v. het eigen gebruik. Een beperkt aantal parken (9) geeft een dergelijke constructie; Landal Warsberg, Rabbit Hill, Coldenhove, Aelderholt, Sluftervallei, Hoog Vaals, Twenhaarsveld, Miggelenberg, Mont Royal. Het actuele aanbod op deze parken vindt u elders op deze website.

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>