Landal Olde Kottink

Duurzame recreatievilla’s op ruime kavels in de natuur

 • 66 objecten
 • 353 tot 602m2
 • 2, 4 en 6-persoons recreatievilla's
 • Natura 2000-gebied rivier de Dinkel

Verkoopdag

zaterdag 22 juni 2024 t/m zaterdag 22 juni 2024, 11:00uur - 16:00uur

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseren wij een verkoopdag op Landal Olde Kottink.

 

U bent van harte welkom om het park en de locatie van de nieuw te bouwen recreatiewoningen te komen bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om uw vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Schrijf u in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Landal Olde Kottink

Kampbrugweg 3, Beuningen

 • Een nieuw kleinschalig project op een prachtige locatie in het Twentse platteland 
 • 66 duurzame recreatievilla’s op ruime kavels, tussen de weilanden en bossen
 • Interessant rendement haalbaar, met ruime eigen gebruik mogelijkheden

Welkom op Landal Olde Kottink, een natuurrijk vakantiepark midden in een prachtig glooiend coulisselandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen. De 66 duurzame recreatievilla’s in twee verschillende types die hier gerealiseerd worden zijn helder en puur vormgegeven en van deze tijd qua techniek, luxe en comfort. Deze recreatievilla’s worden worden gebouwd door kwaliteitspartner Van Wijnen. Ze zijn zo ontworpen en worden zo geplaatst dat zij een onderdeel worden van de omringende natuur en verdere omgeving. Vanuit elke villa is er een vrij uitzicht op de natuur. De kavels zijn ruim met een gemiddelde oppervlakte van 550 m². 

Het park en voorzieningen
De centrale voorzieningen zoals receptie en wellness zijn direct bij de ingang van het park te vinden. Hier haal je in de ochtend verse broodjes en streekproducten. De wellnessruimte is een echte bezienswaardigheid en wordt van alle moderne gemakken voorzien. Na een lange wandeling kun je hier heerlijk relaxen in de sauna, Turks stoombad of het bubbelbad. Grote glaspartijen geven zicht op de Dinkel, het “natuurlijke zwembad”, hier kun je direct vanuit de wellness een verkoelende duik nemen en optimaal te ontspannen. Ook is er een kleinschalig indoor speelparadijs te vinden. Een perfecte plek voor kinderen om te klimmen, klauteren, spelletjes te spelen en nieuwe vriendjes te maken.

De omgeving
Landal Olde Kottink ligt tegen een Natura 2000-gebied aan de rivier de Dinkel. Er zijn maar weinig rivieren in Nederland die zo’n mooi natuurlijk karakter hebben. Wanneer je hier rondwandelt, zie je oude eikenbomen, eindeloos veel groen en een rivier met speelstrandje. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers; de Twentse bossen, heidevelden, zandverstuivingen, rivieren, beekjes, houtwallen, graanvelden, chique landgoederen en schilderachtige dorpjes zijn allemaal een bezoek waard. Op een kwartier rijden ligt Ootmarsum met pittoreske straatjes en leuke pleinen. Ootmarsum staat bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Met Duitsland letterlijk om de hoek is het de moeite waard om een dagje een ´buitenlandse´ stad te bezoeken. Het populaire Bad Bentheim is maar 20 minuten rijden. Voor kinderen is er ook genoeg in de omgeving, Avonturenpark Hellendoorn is niet ver weg en datzelfde geldt voor de Museumfabriek.

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
Landal GreenParks zorgt voor de administratie en verhuur van jouw woning. Zij nemen alle administratie en regelwerk uit handen en zorgen dat eventuele problemen aan de woning verholpen worden. Door continu te optimaliseren zorgen zij ervoor dat je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw investering haalt. Je kunt overigens ook zelf gebruik maken van jouw woning, verhuur op Landal Olde Kottink is niet verplicht. Wanneer je er zelf graag gebruik van wilt maken, kan dat maximaal 10 weken per jaar waarvan maximaal 4 weken in het hoogseizoen. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd. Kies je ervoor de woning volledig te verhuren, kan dat, indien gewenst met een rendements- en huurgarantie van 5 jaar.

 

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Type Jans 4 Luxe

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 515m2

€ 391.000 v.o.n. excl. BTW
 • Open huis
 • Rendement
 • Verhuurgarantie
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

2-persoons vrijstaande recreatiewoning

Type Jans 2 Luxe

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 515m2

€ 370.000 v.o.n. excl. BTW
 • Open huis
 • Rendement
 • Verhuurgarantie
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

4-persoons vrijstaande recreatiewoning

Type Rieks 4 Luxe

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 444m2

€ 391.000 v.o.n. excl. BTW
 • Open huis
 • Rendement
 • Verhuurgarantie
Bekijk woning

Landal Olde Kottink

Beuningen, Overijssel

2-persoons vrijstaande recreatiewoning

Type Rieks 2 Luxe

Afmetingen: Binnen: 87m2 Buiten: 444m2

€ 370.000 v.o.n. excl. BTW
 • Open huis
 • Rendement
 • Verhuurgarantie
Bekijk woning

Park video

Klik hier om marketing-cookies te accepteren en deze video te bekijken.

Plattegrond

Park locatie

Kampbrugweg 3, 7588 RK Beuningen

Parkfoto's

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>