Landal Olde Kottink

Landal Olde Kottink

Kampbrugweg 3, Beuningen

• Een nieuw kleinschalig project op een prachtige locatie in het Twentse platteland
• 66 duurzame recreatievilla’s op ruime kavels, tussen de weilanden en bossen
• Interessant rendement haalbaar, met ruime eigen gebruik mogelijkheden

Welkom op Landal Olde Kottink, een natuurrijk vakantiepark midden in een prachtig glooiend coulisselandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen. De 66 duurzame recreatievilla’s die hier gerealiseerd worden zijn helder en puur vormgegeven en van deze tijd qua techniek, luxe en comfort. Deze recreatievilla’s worden worden gebouwd door kwaliteitspartner Van Wijnen en zijn zo ontworpen dat zij een onderdeel worden van de omringende natuur en verdere omgeving. Vanuit elke villa is er een vrij uitzicht op de natuur. De kavels eigen grond zijn ruim met een gemiddelde oppervlakte van 550 m². Er zijn nog tal van keuzemogelijkheden om de door u gekozen villa te personaliseren. Denk aan; uitvoeringstype, kleur en interieurpakket. 

Het park en voorzieningen
De centrale voorzieningen zoals receptie en wellness zijn direct bij de ingang van het park te vinden. De wellnessruimte is een echte bezienswaardigheid en wordt van alle moderne gemakken voorzien. Na een lange wandeling is het hier heerlijk relaxen in de sauna, Turks stoombad of het bubbelbad. Grote glaspartijen geven zicht op de Dinkel, het “natuurlijke zwembad”. Ook is er een kleinschalig indoor speelparadijs te vinden. Een perfecte plek voor kinderen om te klimmen, klauteren, spelletjes te spelen en nieuwe vriendjes te maken.

De omgeving
Landal Olde Kottink ligt tegen een Natura 2000-gebied aan de rivier de Dinkel. Er zijn maar weinig rivieren in Nederland die zo’n mooi natuurlijk karakter hebben. Eindeloos veel groen en een speelstrandje. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers; de Twentse bossen, heidevelden, zandverstuivingen, rivieren, beekjes, houtwallen, graanvelden, chique landgoederen en schilderachtige dorpjes zijn allemaal een bezoek waard. Op een kwartier rijden ligt Ootmarsum met pittoreske straatjes en leuke pleinen. Ootmarsum staat bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Met Duitsland letterlijk om de hoek is het zeker een bezoekje waard. Het populaire Bad Bentheim is ca. 20 minuten rijden. Voor kinderen is er ook genoeg in de omgeving, bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn, de Museumfabriek en vele andere mogelijkheden.

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
Landal GreenParks zorgt voor de administratie en verhuur het park. Door continu te optimaliseren zorgen is het doel om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren in combinatie met eventueel eigen gebruik. Als eigenaar op dit park heeft u de mogelijkheid om maximaal 10 weken per jaar, waarvan maximaal 4 weken in het hoogseizoen, uw woning zelf gebruiken. Verhuur op Landal Olde Kottink is niet verplicht. Kiest u ervoor de woning volledig te verhuren dan kan dat indien gewenst met een rendements- en huurgarantie van 5 jaar.

 

Park video

Plattegrond

Park locatie

Kampbrugweg 3, 7588 RK Beuningen

Parkfoto's

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>