Over ons

Investeren in een recreatiewoning is genieten in het groen met een goed rendement
Investeren in een woning op park van Landal GreenParks is kiezen voor hoge kwaliteit, een betrouwbare verhuurpartner en een goede bezettingsgraad.
Zo ontwikkelt uw rendement zich ook op de lange termijn. Investeren bij Landal GreenParks betekent investeren in groen: de recreatiewoningen staan altijd op een unieke locatie in de natuur, van de Sallandse heuvelrug tot de wijngebieden langs de Moezel.

U investeert ook in een groen merk, al drie keer op rij zijn we het meest duurzame reismerk van Nederland. We staan op nummer één in de Sustainable Brand Index binnen de categorie ‘Travel en Leisure’.

Landal makelaardij is uw professionele partner bij het kopen en verkopen van recreatievastgoed.
Met een jong, gecertificeerd en enthousiast team verzorgen wij met veel plezier de begeleiding van de verkoop van vele recreatiewoningen.

Wij staan u graag te woord met betrekking tot de eventuele aan- of verkoop van een recreatiewoning op een recreatiepark van Landal GreenParks.

Bij de totstandkoming en de uitvoering van al onze werkzaamheden, zijn de algemene consumenten voorwaarden makelaardij van toepassing. Dit geeft een veilig gevoel voor alle betrokken partijen.

Maak kennis met ons enthousiaste en gedreven team.

Conny Ottens Team Lead

“Samen met het team sta ik voor een hoge mate van betrouwbaarheid, transparantie, persoonlijk contact en gaan we voor het optimale resultaat.”

Daniëlle IJsseldijk Kandidaat Makelaar KRMT

“Met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en gedrevenheid ga ik voor het optimale verkoopresultaat. Ik begeleid u graag van begin tot eind en ontzorg u volledig.”

Bartjan Werink Kandidaat Makelaar KRMT

“Samen met mijn gedreven collega’s streef ik voor het maximale verkoopresultaat. Klantgericht, transparant en proactief werken staan bij mij op de eerste plaats. ”

Ingrid Damkat Commercieel administratief medewerker

“Neemt u telefonisch contact met ons op? Grote kans dat u mij te spreken krijgt. Met mijn schat aan Landal kennis
informeer ik u graag over onze dienstverlening en te koop staande woningen of de diverse parken.”

Inge Hekman Commercieel administratief medewerker

“Met veel plezier zorg ik voor de administratieve werkzaamheden m.b.t. de verkoop van een woning. Ik ben enthousiast, secuur en stel graag orde op zaken in de dossiers.”

Yorick Lindeboom Stagiair

“Tijdens mijn stage bij Landal Makelaardij wil ik graag meer leren over vastgoed en het verkopen daarvan. Ik denk dat dit leuke team mij uitstekend kan helpen bij het leren hiervan tijdens deze stage.”

Klantervaringen

  • Het was fijn met hun samen te werken en de snelheid in antwoorden is zeer goed . Ook de opvolging was perfect.

     

    Verkoper van een woning op Landal Coldenhove

  • Vanwege het feit dat Landal Makelaardij gespecialiseerd is in de verkoop van recreatiewoningen verliep het gehele proces zeer vlot en zonder problemen. Landal Makelaardij zorgde voor de meeste benodigde documenten dus dit scheelde voor de verkopende partij veel werk. Ook de presentatie van de woning zag er goed uit. Dus dik tevreden over hoe vlot het allemaal gelopen is.

    Verkoper recreatiewoning Landal de Lommerbergen

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>