Landal Brabantse Wal: Ontwikkeling in volle gang

Geplaatst met categorie:

Eind vorig jaar zijn de grondwerkzaamheden op het gloednieuwe Landal Brabantse Wal begonnen. Onlangs zijn ook de eerste funderingen van de recreatiewoningen gestort. Zo worden de contouren van dit nieuwe park langzaam zichtbaar in het groene landschap. Maar dit is nog lang niet het enige nieuws betreft de ontwikkelingen van dit unieke project!

De variatie in de verschillende woningtypen en architectuur geeft het vakantiepark de sfeervolle uitstraling en allure die past bij de omgeving.

Begin februari (2024) zijn de heipalen van de vakantiewoningen geslagen. Inmiddels is het bouwbedrijf bezig met het storten van de funderingen en de bouw van de kelders van de grootste woningen. Het vakantiepark wordt gefaseerd gebouwd. De eerste fase bestaat uit 50 woningen, inclusief 9 Tiny Houses. Dit woningtype bleek erg geliefd en was binnen no-time uitverkocht.

Naar verwachting zullen de eerste woningen eind dit jaar al klaar zijn.

De woningtypes hebben een gevarieerd gevelbeeld en worden met rieten-, pannen- of felsdak uitgevoerd.

Daarnaast is diversiteit het uitgangspunt voor de ontwikkeling van Landal Brabantse Wal. De variatie in de 14 verschillende woningtypen en architectuur geeft het vakantiepark de sfeervolle uitstraling en allure die past bij haar omgeving. Alle recreatiewoningen zijn gesitueerd op ruime kavels eigen grond. Je hebt de keuze uit Comfort, Comfort met kinderplusthema, Luxe, Extra Luxe en Extra Luxe Wellness uitvoeringen.

Benieuwd naar deze waardevolle investeringskans?
Wij vertellen u graag meer over onder andere de traditionele gebouwde recreatiewoningen, eigen gebruiksmogelijkheden, duurzaamheid en het uitstekende netto rendement van 5,3 – 6,7%.

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>