Landal Dylan Coastal Resort

Landal Dylan Coastal Resort

Laugharne Park, Laugharne

Landal Dylan Coastal Resort te Laugharne, Pembrokeshire, (South Wales – Verenigd Koninkrijk)

Het resort is gelegen in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid met uitzicht op de monding van de Taf en het schiereiland Gower en omgeven door bergen, weelderige groene landschappen en afgelegen oude bossen doorkruist door wandelpaden. Het herontwikkelde Dylan Coastal Resort en Milk Wood House heeft de bronzen onderscheiding voor gezinsvriendelijke vakanties ontvangen van Made for Mums.

De omgeving is beroemd om zijn lange uitgestrekte ongerepte gouden zandstranden, enkele zelfs de beste gezinsvriendelijke stranden, kustpaden en vogelspotting in Groot-Brittannië. Het is geen wonder dat Carmarthenshire zoveel kunstenaars, dichters en schrijvers heeft geïnspireerd, waaronder Dylan Thomas, die in het nabijgelegen oude stadje Laugharne aan de monding woonde.

Een recreatiewoning is een geweldige kans om zelf (recreatief) van te genieten en huurinkomsten te genereren. Met de snel groeiende Britse vakantiemarkt en het potentieel voor uw woning om in de toekomst in waarde te stijgen, is het een goed moment om een recreatiewoning te kopen. 

 

Types en prijzen

Type Apex

Innovatief design, delicate aardse texturen, en grote ramen en dakramen die het interieur overspoelen met natuurlijk daglicht. Apex is een heerlijk ruim vakantiehuis waar u en uw geliefden kunnen ontsnappen voor een luxe uitje, keer op keer.

Bekijk dit type in 3D

Apex 2 slaapkamers – prijzen vanaf £495,000 

Apex 3 slaapkamers – prijzen vanaf £495,000 

 

Type Epic

Type Epic brengt de schoonheid van het buitenleven naar binnen. De Epic is heerlijk ruim en biedt de keuze uit twee of drie slaapkamers, en een extra kantoor aan huis voor wie ook op vakantie wil werken. Bovendien vindt u hier een grote open woonkamer en een bijkeuken voor opslag.

Met gewelfde plafonds en een neutrale inrichting is deze gloednieuwe woning de perfecte keuze voor een familie-uitstapje of een weekendje weg met vrienden aan de kust van South Wales.

Epic 2 slaapkamers – prijzen vanaf  £395,000 

Epic 3 slaapkamers – prijzen vanaf  £395,000 

 

Type Sonnet

Opvallend design, ultramoderne voorzieningen en veel ruimte om te ontspannen; als het aankomt op familievakanties in Carmarthenshire, heeft Sonnet het voor elkaar.

Naast uw keuze uit twee of drie slaapkamers, vindt u een open keuken, een woonruimte die uitkomt op een pittoresk buitenterras. En met een tv en entertainmentsysteem, een moderne keuken, en extra luxe zoals een hot tub in de openlucht op aanvraag, heeft u alles wat u nodig heeft voor de perfecte verblijfsvakantie.

Sonnet 2 slaapkamers – prijzen vanaf  £350,000 

Sonnet 3 slaapkamers – prijzen vanaf  £350,000 

 

*De koopsommen kunnen per type verschillen, afhankelijk van het aantal slaapkamers. De grootte van de lodges is gelijk.

Verhuur

Wanneer u een lodge koopt, kunt u ervoor kiezen om deze het hele jaar door te verhuren of slechts een paar weken per jaar. Landal GreenParks zal het verhuren. Meer informatie over de huuropbrengsten en eigen gebruik mogelijkheden vindt u in de brochure.

 

Dylan Coastal Resort heeft veel faciliteiten waarvan u en de gasten kunnen genieten – zo veel of zo weinig als u wilt. 

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie? Wij staan u graag te woord.

 

De verkoop wordt begeleidt door de ontwikkelaar. Wij brengen u graag in contact met hen voor aanvullende informatie.

Plattegrond

Park locatie

Laugharne Park, SA33 4SG Laugharne

Parkfoto's

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>