Landal Sprengerheide: De laatste Wellness woningen

Geplaatst met categorie:

Bent u al op de hoogte van de nieuwe wellness woningen op Landal Sprengerheide? Luxe afgewerkt en compleet ingericht. Van de moderne ATAG apparatuur in de keuken tot de riante afwerkingsdetails van Grohe in de badkamer. De vloerverwarming zorgt ervoor dat het binnen altijd genieten is, in elk seizoen van het jaar. Hier is over nagedacht. Want de Veluwe heeft elk seizoen haar charme. Het is dan ook niet voor niets dat dit natuurgebied het hele jaar bezoekers trekt. Hier investeert u voor een uitstekend rendement.

Een idyllische recreatiewoning. Verscholen te midden van de ongerepte schoonheid van de Hoge Veluwe. Dit is geen gewone woning; het is een oase van rust en luxe, een uitnodiging om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Investeren in een welzijn dat geen prijskaartje heeft.

Gedurende de dag lange wandelingen maken door uitgestrekte bossen, fietsen over kronkelende paden en de lokale fauna in hun natuurlijke habitat bewonderen. En dan genieten van je eigen wellnessruimte. Een hot tub temidden van groene begroeiing en een sauna die ultieme ontspanning biedt. Allemaal binnen handbereik.

De natuur roept, de wellness wacht – uw droomwoning in de Hoge Veluwe ligt binnen handbereik.

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>