Stralende Start op Landal Landgoed Bourtange: Open Dag en Eigenarenweekend

Geplaatst met categorie:

28 juni jl. was het eindelijk zover: op het zonnige Landal Landgoed Bourtange hebben de eerste overnachtingen plaatsgevonden. Zowel de Open Dag als het Eigenarenweekend voor de nieuwe eigenaren van de recreatiewoningen waren een groot succes.

De waterlodge “Type Prins” is gebouwd op palen boven het water.

Een Warm Welkom voor de Nieuwe Eigenaren

Kopers van fase 1 kregen de unieke gelegenheid om kennis te maken met het park en hun gloednieuwe woning. Op vrijdag werden ze hartelijk ontvangen door het parkteam van Landal Landgoed Bourtange. De avond stond in het teken van gezelligheid en samenzijn, met een heerlijk diner dat werd aangeboden door de ontwikkelaar. Onder het genot van een drankje leerde men elkaar kennen en werd er vooruit gekeken naar alle mooie momenten die nog gaan komen.

De volgende ochtend begon stralend, met een verse ontbijtbox die voor de nieuwe eigenaren klaarstond. Met de opkomende zon genoten ze op hun terras van knapperige broodjes en een ontspannen start van de dag. Na het ontbijt volgde een boeiende excursie naar het historische Bourtange. Een hoogtepunt van de dag was zonder twijfel het symbolische eerste kanonschot, afgevuurd door parkmanager Wim. Dit luidde niet alleen de start in van een prachtig park, maar ook van vele toekomstige herinneringen.

Open Dag en Verkoopinformatie

Op 29 juni jl. vond ook de Open Dag plaats. Geïnteresseerden kregen de kans om het park te verkennen, te zien hoe de eigenaren genoten van hun nieuwe woningen en zelfs een praatje met hen te maken. Er zijn nog enkele recreatiewoningen beschikbaar die al gebouwd zijn, wat een uitstekende kans biedt voor snelle investeerders om direct rendement te zien.

Nieuwe Aanwinsten: Type Hertogin en Greenhouse

Het park blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. Deze week arriveren de nieuwste aanwinsten: Type Hertogin en Type Greenhouse. Deze prachtige woningen zullen binnenkort op hun kavels worden geplaatst.

Een Geweldige Start

Met zon, plezier en comfort hebben we een geweldige start gemaakt op Landal Landgoed Bourtange. Dit park gaat nog vaak van zich laten horen.

 

Bent u geïnteresseerd? U bent van harte welkom om het park te bezoeken. Verken diverse woningen en plan een persoonlijk adviesgesprek in. Maak alvast een afspraak met de verkoopadviseur, zodat uw tijd en gesprek gereserveerd zijn.

Mis het niet! Kom langs en ervaar zelf de charme van Landal Landgoed Bourtange.

 

 

Hier doen we het voor:

  • Dank voor de goede zorgen en oplossingsgerichte houding.
    Jullie inzet is van superklasse. Heel hartelijk bedankt!

    – Een gelukkige koper

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>