Landal Stroombroek – nieuwbouw

Het echte genieten begint op Stroombroek

  • 21 objecten
  • 523 tot 1111m2
  • 8-16 persoons duurzame recreatiewoningen
  • Investeren en genieten

Landal Stroombroek

Landweerswal 2, Braamt

21 luxe nieuwe recreatiewoningen in landelijke stijl

  • 21 unieke en duurzame 8 – 16-persoons familie-accommodaties
  • Op een bestaand en succesvol Landal park met uitgebreide parkfaciliteiten
  • Realistisch variabel netto rendement van 6 – 6,8% per jaar
  • Vast rendement mogelijk: 6,5% netto gedurende 5 jaar! 

Welkom op Landal Stroombroek! Hier worden gloednieuwe familieaccommodaties in landelijke stijl gerealiseerd. Dit is een zeer gewilde toevoeging, want nu kunnen gezinnen eindelijk met hun hele familie van dit zeer uitgebreide park genieten. Dit belooft dan ook een hoge bezettingsgraad. Het aanbod is beperkt en de vraag is enorm, dus investeer nú en mis deze unieke kans niet.

De ontwikkeling is in volle gang en de eerste woningen gaan voorjaar 2024 in de verhuur!

Welkom op Landal Stroombroek! Omgeven door bossen, akkerlanden, wijngaarden, molens en kastelen biedt dit zeer complete vakantiepark plezier voor jong én oud. U vindt hier een overdekt zwembad, een grote recreatieplas met zandstrand en kabelwaterskibaan naast het park, bowlingbanen, speeltuinen, airtrampoline, minigolfbaan en in de Bollo Club worden volop activiteiten georganiseerd. Verder worden er uitdagendste activiteiten georganiseerd zoals een escape room, lasergamen, paintballen (voor kids) of boogschieten.

Bent u toe aan totale ontspanning? Dan is een bezoek aan wellnesscentrum Palestra op het park een goed idee. Geniet van de sauna’s, whirlpool, openluchtzwembad, hydrojet, diverse behandelingen, zonnebank en het restaurant. De sauna is gratis toegankelijk voor eigenaren en parkgasten (vanaf 16 jaar).

Het park ligt dicht bij de gezellige winkelstad Doetinchem. Ook het nabijgelegen Montferland is de moeite waard, zeker voor mountainbikers en wandelaars. Dorpjes liggen verscholen tussen heuvels, bossen en akkerland met in het middelpunt het historische stadje ’s-Heerenberg met oude straatjes en het imposante Kasteel Huis Bergh. Uiteraard mag u het naburige Pretpark Het Land van Jan Klaassen ook niet missen. Tot slot zijn de Hanzesteden Zutphen en Deventer per auto goed bereikbaar en een bezoek meer dan waard. Landal Stroombroek: zoveel te beleven!

De bouw is reeds gestart! Wij informeren u graag over de beschikbaarheid van de laatste woningen.

Dit is hét moment om in te springen, want er wordt flink doorgebouwd op het bestaande fundament van Landal Stroombroek. Dit betekent dus dat de eerste gasten binnenkort al kunnen genieten van deze prachtige nieuwe recreatiewoningen. Profiteer ook mee van de succesformule van Landal Stroombroek. De recreatiewoningen worden gebouwd door Goossen Te Pas (onderdeel van Koninklijke VolkerWessels). Uiteraard worden de woningen duurzaam, gasloos en energiezuinig gebouwd door toepassing van warmtepompen, vloerverwarming én zonnepanelen. Hierdoor zijn de familieaccommodaties voorbereid op de toekomst!

 

BEKIJK HIER DE VR TOURS VAN DE VERSCHILLENDE TYPE WONINGEN.

 

Verhuur, rendement en eigen gebruik

Landal GreenParks neemt voor een eigenaar de zorg voor verhuur volledig uit handen. Een eigenaar heeft 6 weken per jaar (inclusief last-minute eigen gebruik) de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de recreatiewoning. Op basis van onderbouwde prognoses en ervaringen kan een netto rendement van 6 – 6,8% per jaar worden gerealiseerd. Je hebt de keuze uit vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6,5% netto gedurende 5 jaar!

 

Download dus snel de brochure en ontdek de aantrekkelijke investeringsmogelijkheden op dit park! Naast het aantrekkelijke rendement kan een eigenaar 6 weken per jaar zelf gebruik maken van zijn accommodatie.

Landal Stroombroek - nieuwbouw

Braamt, Gelderland

Prachtige nieuwe grote woningen in Gelderland - nog 2 beschikbaar!

12 pers. luxe

Afmetingen: Binnen: 160m2

€ 629.995 v.o.n. BTW belast
  • Verhuurgarantie
Bekijk woning
verkocht

Landal Stroombroek - nieuwbouw

Braamt, Gelderland

Culinair genieten van wellness

12 pers. extra luxe wellness / culinair

Afmetingen: Binnen: 160m2

€ 684.995 v.o.n. BTW belast
Bekijk woning

Park video

Klik hier om marketing-cookies te accepteren en deze video te bekijken.

Park locatie

Landweerswal 2, 7047 CE Braamt

Parkfoto's

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>