Ontwikkelaar aan het woord

Landal Grotelsche Heide – ontwikkelaar aan het woord

Peter de Haan, eigenaar van Grotelsche Heide, aan het woord in het Eindhovens Dagblad. Tijdens een interview met Hans Vermeeren vertelde hij vol enthousiasme en vastberadenheid over het succes dat hij wil nastreven met dit prachtige project. Zo kwamen er verschillende onderdelen aan bod:

Het artikel ‘Landal Grotelsche Heide mikt vooral op de welgestelde vakantievierder‘.d.d. 16-5-2023, laat direct al zien welke waarde er gesteld wordt aan de natuur. Wijzend naar de oude rode berk verteld Peter: “Prachtig toch die boom en dat laantje? Die koesteren we omdat ze zo mooi passen in het groene karakter dat dit nieuwe vakantiepark straks krijgt.” Zoals u wellicht weet schrijven wij Duurzaamheid met de hoofdletter D, zo publiceerden wij eerder een blog over de verschillende vertrekpunten rondom duurzaamheid bij het project. Verder werd er aandacht besteed aan de doelgroep die Landal Grotelsche Heide wil aantrekken en vertelde Peter hoe omwonenden werden betrokken bij de totstandkoming van het project. Bij ons kwamen al eerder een aantal omwonenden aan het woord omtrent het project.

<h3>LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.</h3>
Dit zijn sterk verouderde browsers.
<a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er <strong>verhoogde veiligheidsrisico’s</strong> omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om <a href=”https://www.vakantiemakelaar.nl”>Vakantiemakelaar.nl</a> goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:
<ul>
<li><a href=”https://www.microsoft.com/en-us/edge”>Microsoft Edge</a></li>
<li><a href=”https://www.google.com/chrome/”>Google Chrome</a></li>
<li><a href=”https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/”>Mozilla Firefox</a></li>
<li><a href=”https://www.apple.com/safari/”>Safari</a></li>
<li><a href=”https://www.opera.com/nl”>Opera</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: <a href=”mailto:sales@vakantiemakelaar.nl”>sales@vakantiemakelaar.nl</a>